/
    • Running Bootcamp Fittest

      Winderig?? Waterig zonnetje?? Gevoelstemperatuur 0 graden?? en de bikkels van Running Bootcamp  zijn weer bezig. Maanden van spierpijn?? is het de moeite waard?

      Afgelopen zaterdag 24 november was de Running Bootcamp Fittest op de atletiekbaan van AV Spirit Lelystad. Het moment voor de lopers om te laten zien wat ze kunnen.

      De resultaten van deze test geven de fitheid van de loper weer op onderdelen die tijdens de Running Bootcamp trainingen aan bod komen. Denk aan lichamelijke gezondheid, spierkracht, balans/coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en lenigheid.  Hoe sta je ervoor, wat zijn je sterke en zwakke punten en heeft de training het gewenste resultaat opgeleverd?

      De lopers zoeken hun grenzen op (of gaan er flink overheen) en bijten zich vast in push-ups, squat-jumps en sprintjes. In tweetallen worden gegevens  van elkaar gemeten en uiteraard ontbreken de onderlinge aanmoedigingen niet!

      Deze test zal met regelmaat herhaald worden om te zien of persoonlijke records verbeterd worden. Wil jij ook zien of je deze uitdaging aan kunt? Komt dan vooral eens meetrainen en houdt onze facebook pagina in de gaten voor het eerstvolgende testmoment!