/
    • Zondag 4 januari.
      Na wat speurwerk om een leuke wedstrijd te vinden in het nieuwe jaar leek het Lisanne wel een goed idee om eens over de grens te gaan. Dat werd dus Dortmund!! In de Helmut-Kornig Halle.
      Met deze wedstrijd kon je aan verschillende onderdelen meedoen. Lisanne had zich ingeschreven voor het verspringen en voor de 60 meter sprint en Youp op de 800 meter. Afgezien van de ouders was coach Roy Pfaff mee voor de nodige Tips en Tricks.
      Lisanne mocht als eerste van start met het verspringen (40 deelnemers) en behaalde met 5.06 meter een 6e plaats. Deze plaats was goed voor een plaats in de finale. In de finale kwam zij niet verder dan 4.98 meter, wederom een 6e plaats. Ondanks de 6e plaats was zij erg tevreden, mede omdat dit haar ook weer een mooi clubrecord opleverde (indoor verspringen Meisjes B Jun.) Aansluitend kon zij zich opmaken voor de series van de 60 meter sprint, waar zij een tijd liep van 8.26 sec. Hiermee plaatste zij zich ook voor deze finale (de beste 12 van 82 deelnemers).
      Eerst mocht Youp nog starten op de 800 meter. Voor Youp een hele uitdaging!! Zijn eerste 800 meter had hij buiten gelopen en een mooie tijd neergezet. Nu op een indoorbaan proberen. Dit loopt toch anders, mede omdat dit een 200 meter baan is.
      Youp ging vol zelfvertrouwen van start, misschien in een iets te hoog tempo, waarin je de concurrentie niet uit het oog wilt verliezen. Met nog een ronde te gaan was het duidelijk zichtbaar dat Youp er een beetje doorheen zat. Toch liep hij hem sterk uit in een mooie tijd van 2:39:81 dit leverde een 2e plaats op in zijn categorie. Youp, niet helemaal tevreden, mag hier best trots op zijn.
      De finale 60 meter sprint: Lisanne kon zichzelf alleen maar goed voelen na de goede serie die ze had gelopen en ontspannend de finale ingaan. Ook hier liep ze een goede race en heel erg constant. De tijd van de series werd geëvenaard, 8.26 sec. wat een 9e plaats opleverde. En ook hiermee een mooi clubrecord indoor 60 meter sprint voor de Meisjes B jun.
      Een mooie dag voor de jeugd van AV Spirit in Dortmund, met uitstekende resultaten en een tevreden coach.