/
  • Op zaterdag 2 juli is er een Spirit barbecue. Deelname is gratis voor leden.
   Ter afsluiting van het sportseizoen wordt er een barbecue gehouden voor alle leden, vrijwilligers en aanhang. De barbecue vindt plaats in de kantine van Spirit op zaterdag 2 juli om 18.00 uur. Voor iedere deelnemer wordt een BBQ-pakket gekocht en je krijgt 4 consumptiebonnen. Ook vegetariërs kunnen meedoen. Deelname is gratis voor leden, voor niet-leden zijn de kosten 8.50 euro. Je kunt op de avond zelf betalen bij het afgiftepunt van de vleespaketten.

   Opgeven moet vóór zondag 26 juni en kan alleen via het aanmeldformulier. Je moet aangeven met hoeveel personen je in totaal komt, hoeveel daarvan geen lid zijn en hoeveel daarvan vegetariër zijn.

   LET OP! Om te voorkomen dat wij met het vlees en de kosten ervan blijven zitten, vragen we je dringend om je op tijd af te melden als je niet kunt. Dit kan via bbq@avspiritlelystad.nl. De uiterste afmelddatum is dinsdag 28 juni.

   Wij hopen dat het druk en gezellig wordt,

   Het BBQ team