/
  • SlooOW Natuurmarathon 2022

   Zaterdag 3 september is het zover: De SlooOW Natuurmarathon!

   Naast de marathon is er dit jaar ook keuze uit de Recreatieve Natuurloop ( 5 km ) en de Kidsrun ( 800 m en 2 km ).
   De Natuurmarathon loopt door en langs de ongerepte natuur van de Oostvaardersplassen tussen lelystad en Almere. Lopers die de afstand wel heel lang vinden hebben de mogelijkheid om deze marathon als duo te volbrengen; loper en fietser ‘verdelen’ dan de afstand en lopen bij toerbeurt een zelf te bepalen aantal kilometers.

   Voor de recreatieve loper bestaat er dit jaar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 km loop die in het Hollandse Hout wordt uitgezet. Inschrijving kan zowel online als aan de start worden geregeld.

   Tenslotte wordt dit jaar voor de tweede keer een kidsrun gehouden, de SlooOW Kidsrun! Voor deze mini-versie – voorafgaand aan de SlooOW Natuurmarathon én SlooOW Recreatieve Loop – kan er door de jeugd gekozen worden voor óf een 800m parcours óf voor een afstand van 2 km! Kids in de leeftijd van 7-12 jaar (basisschoolleeftijd) zijn van harte welkom.

   De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Roparun. We hopen op een grote opkomst voor het goede doel: kankerpatiënten waarvoor geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd. Juist voor deze fase wil Roparun wat betekenen.

   Don't take it #SlooOW en geef je snel op! Vergeet het evenement ook niet te delen met je vrienden, familie en andere kennissen.