/
  • Proeftrainingen
   Je kunt kosteloos een paar keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Je hoeft dit niet vooraf te melden maar kunt op de aangegeven trainingstijd naar de atletiekbaan komen. Vraag naar de genoemde trainer in het overzicht. Weet je niet goed welke groep bij je past, of heb je nog vragen mail dan naar info@avspiritlelystad.nl of bel 0320-213767. Na de proeftrainingen kun je lid worden. Voor geinteresseerden voor Atletiek voor mensen met een verstandelijke beperking is het verstandig om eerst contact op te nemen.

   Beginnerscursussen
   Voor beginnende hardlopers organiseren we een gedurende het jaar een aantal beginnerscursussen voor hardlopen en Nordic Walking. Hieraan kun je deelnemen zonder lid te worden.

   Kleding
   Voor de trainingen is geen speciale kleding nodig. Het is wel verstandig geschikte sportschoenen te gebruiken. De trainers kunnen je hierbij adviseren en er zijn gespecialiseerde winkels. Bij Runnersworld in Lelystad krijgen Spirit-leden 10% korting. Voor deelname aan wedstrijden van de Atletiekunie is clubkleding verplicht. Deze clubkleding kan bij https://www.oj-sport.nl/ worden aangeschaft.

   Wedstrijden
   Deelname aan wedstrijden is niet verplicht. Als je wilt deelnemen aan wedstrijden van de Atletiekunie dan moet je een wedstrijdlicentie nemen. Dit kun je aangeven op het inschijfformulier. Jeugdleden raden wij aan een licentie te nemen.

   Opschorting van het lidmaatschap
   Het is slechts onder bijzondere voorwaarden mogelijk om tijdelijk vrijgesteld te worden van contributiebetalingen. Enkel in geval van een ernstige blessure, ziekte of zwangerschap met een verwachte duur van 4 – 6 maanden kan via de factuuradministratie (factuuradministratie@avspiritlelystad.nl) een vrijstelling worden aangevraagd.

   Dit betekent dat:

   • Bij kortdurende blessures (0 t/m 3 maanden) geen restitutie wordt gegeven.
   • Bij vakanties of lange afwezigheid nooit aanleiding kunnen zijn voor restitutie van de contributie.

   Daarnaast kent AV Spirit geen periodieke lidmaatschappen.