/
  • Aanmelding lidmaatschap AV Spirit Lelystad


   Je wordt lid door het invullen en verzenden van onderstaande (digitale) aanmeldingsformulier.
   We vragen je nadrukkelijk om een telefoonnummer in te vullen, zodat we je als ouder/verzorger en/of familielid tijdens de trainingen kunnen bereiken als dat noodzakelijk is. 

   Bevestiging en eerste training
   Na het versturen van dit formulier word jouw lidmaatschap als CONCEPT aan de ledenadministratie verstrekt. De ledenadministratie controleert de gegevens en meld je vervolgens definitief aan. Op dit moment ben je ook direct lid van de Atletiekunie. De ledenadministratie stelt vervolgens een startfactuur op welke je ontvangt als de contributie wordt geïnd. 
   Als je dit aanmeldingsformulier hebt verstuurd kun je direct deelnemen aan alle activiteiten. Je hoeft niet te wachten op een bevestiging! Deze volgt vanzelf (kan enige tijd op zich laten wachten).

   Atletiekunie
   Elk lid van AV Spirit Lelystad wordt automatisch lid van de Atletiekunie. De Atletiekunie zorgt voor het opleiden van trainers en juryleden, de organisatie van wedstrijden, de topatletiek en andere regionale activiteiten.
   Verder biedt het lidmaatschap de volgende voordelen:

   • Tijdens trainingen en verenigingsactiviteiten een aansprakelijkheidsverzekering
   • Korting bij voorinschrijving wedstrijden en trimlopen
   • Korting op Atletiekunie produkten


   Het aanmeldingsformulier
   De meeste velden spreken voor zich. Ter verduidelijking van een aantal velden geven wij hier een kleine toelichting:

   Het keuze menu lidsoort voorkeur:

   • Baanatletiek: leden van 18 jaar en ouder die baanatletiek doen (groep maandag en woensdag).
   • Recreant loper: leden die in een loopgroep lopen (incl. bootcamp) en bij een eventuele hardloopwedstrijd 'gewoon' deelnemen buiten de officiële wedstrijd.
   • Jeugd tot 18 jaar. Alle jeugd. Hier wordt ook standaard een Wedstrijdlicentie aangevraagd omdat uitgangspunt is dat de jeugdleden meedoen aan de competitie.
   • Aangepast sporten. Aanmelden voor mensen met een beperking - welke een speciaal daarvoor bestaande groep trainen.
   • Wandelen. Sportief wandelen en Nordic walking.
   • Wedstrijdloper: leden van 18 jaar en ouder die aan officiële baanwedstrijden en wedstrijden willen meedoen als wedstrijdatleet. U betaalt elk jaar extra een wedstrijdlicentie van ca. 20 euro per jaar.

    

   Door het versturen van dit formulier machtigt u de vereniging tot het afschrijven van de contributie van AV Spirit Lelystad, alsmede de bondscontributie en de (eventuele) wedstrijdlicentie van uw rekeningnummer. Tevens gaat u akkoord met de reglementen van AV Spirit Lelystad.
   Uw gegevens worden door de ledenadministratie van AV Spirit bewaard in een database. Wij wijzen op de privacy verklaring. Bij inschrijving bevestigt u kennis te hebben genomen van deze verklaring.