/
    • Woensdagavond 11 september tussen 19:00 en 20:30 uur is het mogelijk om geheel vrijblijvend een aantal schoenen uit het assortiment van producent HOKA uit te proberen.

      In samenwerking met onze sponsor Run2Day uit Almere kun je op en rond de atletiekbaan van AV Spirit je verschillende schoentypen testen.
      De modellen zijn Clifton, Mach en Sky Flow, het carbonmodel Rocket X en de trailschoen Challenger.

      Je krijgt uitleg over de schoen en het beoogde gebruik en daarna kun je deze onderbinden en uittesten. De uitleg wordt gegeven door een vertegenwoordiger van HOKA en door Karin van Run2Day. Ze kunnen al je vragen beantwoorden.

      Deze avond zijn er drie onderdelen, toegesneden op het type schoen.

      Buiten de baan kun je Clifton en Mach aan een test onderwerpen op de fietspaden. Voor de trailschoen Challenger is er een parcours uitgezet over schelpen, gras en bospaden. Als je de snelle Rocket X onderbindt om zelfs eens te ervaren wat carbon met je doet, kun je jezelf en de slof op de baan testen met lekker snelle intervallen.

      Deze avond is het ook mogelijk om de schoenen met een aantrekkelijke korting aan te schaffen. Zowel betaling met PIN als bestellen is mogelijk.

      Ben je nieuwsgierig kom dan woensdagavond naar baan!

    i