/
  • AV Pijnenburg organiseert achtste Nationale A-Games

   Op zondag 19 juni 2022 organiseert AV Pijnenburg uit Soest de achtste editie van de Nationale A-Games. Op deze datum zullen A-pupillen van diverse atletiek verenigingen, dus ook van Atletiek Vereniging Spirit uit Lelystad, hun krachten meten op het prachtig gelegen sportpark in Soest. 

  • A-pupillen van atletiek verenigingen uit heel Nederland zijn welkom om zich in te schrijven voor de onderdelen: 60 meter sprint, 1.000 meter, vortex werpen, 60 meter Horden, verspringen en hoogspringen. De atleten strijden individueel per onderdeel en natuurlijk zijn er prijzen voor de nummers 1, 2 en 3. Uiteraard is er voor iedere deelnemer een herinnering.

   Het chronoloog is opgedeeld in vier blokken van één uur. Binnen dit uur worden een aantal onderdelen afgewerkt met direct aansluitend de prijsuitreiking van deze onderdelen. Op deze manier wordt een snel en compact programma gepresenteerd dat voor zowel atleet als supporter bijzonder aantrekkelijk is.

   Via de website www.a-games.nl kun je de voortgang van de activiteiten nauwgezet in de gaten houden. Inschrijven voor de A-Games kan vanaf 1 mei 2022 via de website www.atletiek.nu. Deelnemerslijsten zullen voortdurend up-to-date gepubliceerd worden. Inschrijven kost € 5,00 per onderdeel. Een atleet kan individueel aan twee onderdelen meedoen. Voor ieder onderdeel is een maximaal aantal deelnemers vastgesteld, voor alle onderdelen geldt vol=vol! Dus wees er snel bij. De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op 15 juni 2022.

   Atleten en supporters zijn op zondag 19 juni van harte welkom op het mooie sportcomplex in Soest. Zie onze website voor het adres en routebeschrijving. De accommodatie van AV Pijnenburg is voor iedereen gratis toegankelijk. Voor een hapje en een drankje kunt u uiteraard terecht in de gezellige kantine van Pijnenburg. Het programma vangt aan om 11:00 uur.

   We verwelkomen u graag op zondag 19 juni 2022 op de atletiekbaan van AV Pijnenburg in Soest.

   Met sportieve groet,
   AV Pijnenburg - Soest