/
  • Volgende maand is het weer zover. De AV Spirit Wintercup Lelystad zal weer iedere eerste zondag van de maanden oktober t/m maart van start gaan! Na de afgelopen "Corona jaren" diverse edities te hebben moeten schrappen hopen we nu weer een volledig seizoen te kunnen draaien.

   Er zijn weer mooie nieuwe parcours uitgestippeld in de omgeving van het sportpark Langezand waar AV Spirit is gehuisvest. De eerst volgende Wintercup (de 256ste editie) zal op zondag 2 oktober 2022 starten! Zet alvast in jouw agenda, abonneer op de nieuwsbrief om niets te missen en hou onze website en social media profiles in de gaten.

   Voor meer informatie en om aan te melden voor de eerstvolgende Wintercup klik op onderstaande button!

   Doe jij ook mee? Meld je aan via onderstaande button!

    

   Aanmelden voor de Wintercup

  • Tijdens de laatste Wintercup van vorig seizoen (de extra editie in april 2022)
   hebben we gefilmd en deze promotie film is daarvan het resultaat:

  • PS. Uiteraard kunnen we weer een hoop vrijwilligers gebruiken. Mocht je niet meelopen maar wel in de gelegenheid zijn om mee te werken aan dit evenement dan willen we je van harte uitnodigen! Zie bovenstaande button voor meer info.