/
  • Lijkt het jou leuk om als starter aan de slag te gaan bij atletiekwedstrijden? Ben jij minimaal 18 jaar? Heb je een duidelijke stem? Werk jij geconcentreerd? Treed je resoluut op? Straal je rust uit? Ben je niet beïnvloedbaar? Dan is de functie van starter iets voor jou!

   Op de woensdagen 31 mei, 14 juni en 28 juni a.s. kun je deelnemen aan de opleiding Starter die de Atletiek Unie gratis voor Atletiek Unie leden aanbiedt en die plaatsvindt op onze eigen baan bij Spirit.

   Aanmelden   In de informatiefolder vind je informatie over o.a. de instroomeisen, de opzet, het tijdpad en de studielast van deze opleiding. Voor koffie en thee wordt tijdens de opleiding gezorgd. Voor een atletiekvereniging als Spirit is het van belang dat we er voor de komende jaren voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn en blijven met de bevoegdheid en ervaring als Starter. Meldt je aan!
   Voor meer informatie kun je terecht bij Koen van Gelder, tel. nr 06-20372491.