/
    • Uiteraard bestaat AV Spirit ook voor de jeugd 50 jaar! Hierom zal er voor de leden van AV Spirit onder de 16 jaar een groot feest plaatsvinden op zaterdag 30 september, direct aansluitend aan de clubkampioenschappen. Wat er allemaal gaat gebeuren is nog een verassing maar er zal eten, drinken, muziek en nog meer vermaak zijn. Je mag je broertje(s) en/of zusje(s) meenemen. Ook voor ouders die meekomen zullen er een paar consumptiebonnen klaarliggen.

      Er zijn op de trainingen kleurplaten uitgedeeld met op de achterkant inschrijfstrookjes. Kleur deze kleurplaat mooi in. De mooiste kleurplaat wint een prijs. Heb je nog geen kleurplaat gehad? Dan kun je deze hier downloaden.

      Daarnaast moet je dan in de appgroep aangeven dat je er graag bij bent op 30 september en wie er met je meekomen. De ingekleurde kleurplaat kan je inleveren in de kantine. Daar staat onze nieuwe mascotte met een bak waar je hem in kan doen. Let op! Deze inschrijving is ALLEEN voor het Spirit Festival. Voor de clubkampioenschappen zelf klik hier.