/
  • … Of eigenlijk al 51,5 jaar. Maar het gaat dan nu eindelijk gebeuren! Op 7 oktober 2023 viert AV Spirit in Restaurant “De Cantine” haar 50 Jarig bestaan. En nee, dit is niet in de Sportkantine van onze mooie vereniging maar in het restaurant “De Cantine” aan de Oostvaardersdijk 01-11 in Lelystad. Deze feestavond begint om 19.30 en zal duren tot 00.00 uur. Het feest is voor alle leden boven de 16 jaar inclusief hun partner en voor genodigden. Wij hopen tijdens deze avond samen mooie herinneringen op te halen en er een gezellige avond van te maken.

   Omdat het voor AV Spirit erg belangrijk is om te weten hoeveel mensen er allemaal komen, willen we u vragen om u vóór 30 September via dit formulier in te schrijven en geef daarin tevens aan of u samen met uw partner komt.

   Het drinken komt deze avond volledig op kosten van AV Spirit maar zorg voor veilig vervoer en houdt er rekening mee dat de volgende dag de Oostvaardersrun plaatsvindt! Aan personen onder 18 zal geen drank geschonken worden.

   Aanmelden